Om Mig

unnamed
 
OM MIG

Min energi ligger i att förbättra välbefinnande hos dig. Tiderna förändras och vi med dom. Idag är våra dagar fyllda med personliga och professionella aktiviteter; familj, karriär, personlig utveckling, etc. Att ge tid till en behandling bara för dig, är något som absolut förbättrar din mentala och fysiska hälsa. Vid regelbundhet, förminskas risken till allvarliga problem, som t.ex. stress kan påverka din globala hälsa.

Dessutom, vid användadet av bra hudvårdsprodukter, gör du det bästa för att ta hand om ditt största organ, huden, så den blir ett starkt och friskt skydd till kroppens inre delar. Huden får dessutom en fin lyster och spänst! Det får oss inte bara att se friska ut, utan också känna oss det!

Under mer än 24 år har jag arbetat i olika länder och Spa-centers. Det har givit mig möjlighet till att utveckla min teknik och mitt sätt att arbeta till ett holistiskt tänkande med en ökning av välbefinnandet hos mina kunder. Det är Din Tid.

 

PROJEKT

Clarence House
På detta fantastiska 4-stjärniga hotell, som jag regelbundet besöker för att ge behandlingar, se till att du njuter av ett absolut spektakulärt besök i Lake District och av en avkopplande massage och / eller revitaliserande ansiktsbehandling av mig. Upplev också den härliga personalens gästfrihet och deras utsökta mat.

 
 

Projekt
Mamita Sthlm
Resor med små grupper för din personliga utveckling. En resa till underbart vackra miljöer i Frankrike och på Mallorca, med personliga samtal, Yoga, massage och Mat av högsta kvalite.

 
 

Barcelona Conference Group
Barcelona Conference Group arrangerar tränings/avstressande resor på Costa Brava i Spanien. Det ingår vackra vandringar, Yoga, bootcamp, härlig mat, personliga samtal och massagebehandlingar.

 
 

Anki Adventures
Anki Sognefors arrangerar energigivande resor, med olika teman bl.a. dans och vandring i vackra miljöer och med glatt sällskap. Jag har den härliga turen att få ge behandlingar på hennes på hennes resor till Costa Brava och Stiges i Spanien.

 
 

Cykla & Vandra
Tillsammans med Åsa Sandström från Cykla & Vandra och Monica Jacobsson (yogainstruktör) erbjuder vi sköna resor till vackra Costa Brava.
Yoga, vandring, massage och god mat vid härliga medelhavet.