Mallorca 2

 

Tillbaka efter fantastiska dagar pa Mallorca! Det är nagot alldeles speciellt att fa träffa dessa kvinnor pa Steg 2 Yosoyresan. Styrkan, viljan och modet är ännu större! Skrattet ligger hela tiden och bubblar. Jag tror att de verkligen känner att möjligheterna finns!

Min väg har varit lite guppig de senaste aren och jag har stängt en massa dörrar för att skydda mig. För att kunna fungera. Men pa Yosoys resor blir jag sa inspiererad av deltagarnas mod och vilja! Av deras öppenhet till att släppa in mig och lata mig fa möjligheten att ge dem den bästa massagebehandling jag kan ge, just da. Genom den lugna atmosfären pa Cas Bernat, dofter fran Neroli och Jasmin och den önskan att fa uppleva och att fa ge en massage som betyder nagot. Det blir inte alltid bäst, men jag känner mig ofta berörd inför deras fina kommentarer efter en behandling.

Jag känner att kombinationen av helt underbart vacker miljö, näringsrik och kärleksfullt tillagad mat, samtal, Yoga, massage och en genuin omtankte fran samtliga i Yosoyteamet är fantastisk!

 

 

Vi rusar alla bara pa ibland, utan att andas eller tänka, eller kanske händer det nagot som förändrar var tillvaro… Jag önskar att var och en, skulle kunna fa denna möjlighet, till en alldeles egen stund, egen tid.

 

Jag öppnar mina dörrar, en efter en, omhuldad av magin i massagen och energin fran superteamet Yosoy! Tack, tack, tack!

Mallorca 10

Mallorca 3 Mallorca 4 Mallorca 5

Mallorca 7

Mallorca 8

 

Mallorca Mars 2015 058

Mallorca 25-29 mars 2015
Taggar:                 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *