Jag deltar i ett brett arrangemang av projekt som retreats, resor och massage på jobbet.
Allt för att visa att massagen och dess fördelar inte behöver begränsas till en kosmetolog eller estetikerbod på en klinik.
Du kan fortfarande skörda alla avslappnande och välbefinnande bonusar på eget val av miljö!

Det finns många upsides att ha en massage på din arbetsplats, till exempel att du skär ner i tid och slappna av från den upptagna arbetsbelastningen.
Du kan också välja att följa med oss på en retreat eller resa, där du kan upptäcka fler aktiviteter och tillvägagångssätt för en väl avrundad välbefinnande som inte bara hjälper dina fysiska problem utan också utrustar dig med de mentala verktygen också.

 

 

 
Mamita Sthlm
Resor med små grupper för din personliga utveckling. En resa till underbart vackra miljöer i Frankrike och på Mallorca, med personliga samtal, Yoga, massage och Mat av högsta kvalite.

Barcelona Conference Group
Barcelona Conference Group arrangerar tränings/avstressande resor på Costa Brava i Spanien. Det ingår vackra vandringar, Yoga, bootcamp, härlig mat, personliga samtal och massagebehandlingar.

Nästa resa till Costa Brava är den 6-9 juni 2019, för mer information maila mig!

Anki Adventures
Anki Sognefors arrangerar energigivande resor, med olika teman bl.a. dans och vandring i vackra miljöer och med glatt sällskap. Jag har den härliga turen att få ge behandlingar på hennes på hennes resor till Costa Brava och Stiges i Spanien.

Du kan hitta nästa resan genom länken här, häng med!

Cykla & Vandra
Tillsammans med Åsa Sandström från Cykla & Vandra och Monica Jacobsson (yogainstruktör) erbjuder vi sköna resor till vackra Costa Brava.
Yoga, vandring, massage och god mat vid härliga medelhavet.

 

INSTAGRAM
FACEBOOK
LINKEDIN