Behandlingar 

Massage  30/60/90 minuter

Jag utgår ifrån en svensk klassisk massage som lättar på muskulära spänningar, allmän stelhet och stress. Den förbättrar blod- och lymf-cirkulationen, samt ökar produktionen av lugn- och rohormonet Oxytocin. Du blir mer avslappnad och lugn. Vid behov använder jag mig av triggerpunktsbehandling och longering/stretching. Jag jobbar alltid med naturliga och eteriska oljor för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Bok Bu Massage  45  minuter

Bok Bu är en koreansk magmassageteknik, som bl a hjälper till att höja din Serontoni-nivå i kroppen. Det är en fantastisk behandling för att uppnå balans. En fysisk och mental balans. Med hjälp av euffleurage, knådning, dränering och tryck med hela handen, fingrar eller knogar, bidrar behandlingen till att eliminera toxiner och till att förbättra flödet vid trög mage. Det är en idealisk behandling som komplement vid dieter, postpartum, vid trötthet, stress, huvudvärk, rastlöshet och nervositet. Bok Bu hjälper dig att känna balans i kroppen igen.

Serontonin är en signalsubstans som upp till 90% befinner sig i mag-tarmkanalen där den till stor del reglerar tarmfunktionen. Den anses kunna påverka vårt välmående och finns bl a i antidepressiva medel för att höja nivån i kroppen.

Du skall inte boka en Bok Bu behandling vid: Graviditet, kraftig menstruation eller om du har spiral. Vid tveksamhet, rådgör med din läkare.

MER INFO:

Enligt den traditionella kinesiska medicinen, får vi energi (Qi) från himlen (Yang) via fontanellen och från jorden (Yin) via fotsulorna. De två energierna möts i Tan Tien (en punkt lite under naveln) och distribueras därifrån uti hela kroppen. Negativa känslor lagras både i matsmältningssystemet som i olika organ. Organen utför inte bara sina grundfunktioner utan reglerar också stress och känslor. De känslor som inte har kunnat filtreras påverkar organen negativt och om de muskulära spänningarna och toxinerna i kroppen ökar kan organens funktioner försämras.


 

Japansk Ansiktslyftande massage  45 minuter

Det är en revitaliserande ansiktsmassage-behandling, som förbättrar muskeltonus och hudens spänstighet. Genom stimulering av lymfan sker också en utrensning av toxiner. Med kombination av olika asiatiska reflexologimetoder så stimuleras hudceller och blodcirkulationen ökar så näring och syre smidigt kan distribueras i kroppen. En imponerande behandling som ger fin lyster och vitalitet till huden i ansiktet. Peeling, massage med nyponrosolja och ansiktsmask ingår.

 

Revitaliserande Ansiktsbehandling Galvanisk Spa  40 min

I denna revolutionerande högteknologiska ansiktsbehandling använder jag Galvanisk Spa System samt enastående hudvårdsprodukter, som arbetar med orsaken till åldrandet. Galvanisk Spa System är liten, smart och effektiv och hjälper till att överföra aktiva ingredienser till huden. Den Galvaniska strömmen känns inte alls. Det är en unik behandling, som ger möjlighet att få fram din mjuka, fina hud och ge den tillbaka lyster och spänstighet. Effekten förbättras vid varje behandling, en behandling du också till stor del, kan göra i hemmet.

Kontrollera med din läkare innan du bokar en behandling om du är gravid, bär pacemaker eller liknande, har epilepsi, bär tandställning av metall eller har metallimplantat.

 

Revitaliserande Ansiktsbehandling Galvanisk Spa Express 20 min

En effektiv och snabb behandling för att förbättra lyster och vitalitet i ansiktshuden. Efter rengöring och peeling, arbetar jag in, med hjälp av Galvanisk Spa, den verksamma krämen Tru Face Line Corrector, som mjukar upp huden och förminskar linjer runt ögon, mun och panna! En underbar behandling, om du vill göra dig extra fin, men har kort om tid.

 

KOMBINERADE BEHANDLINGAR
 

Bodyblissbylotta  90/120 minuter

En kombination av kroppsmassage och den Japanska Ansiktslyftande massagen. En behandling från topp till tå med omtanke av hela dig!

 

Bodyblissbylotta Supreme  90/120 minuter

En kombination av kroppsmassage och Revitaliserande ansiktsbehandling Galvanisk Spa. En behandling där händer och den modernaste forskning och teknik möts, för att inte bara ge en härlig, avkopplande behandling utan också ett synligt resultat.

 

Facialblissbylotta 90 minuter 

Mamma behandling
Denna behandling består av förstklassig ansiktsbehandling med Galvanisk Spa som följs av den Japanska Ansiktslyftande massagen. En imponerande behandling, som mildrar fina linjer och rynkor, ger nytt liv åt huden!

 
Resultat efter en Facialblissbylotta behandling:

 
 

Facialblissbylotta  oriental 90 minuter

I denna behandling kombinerar jag den Japanska Ansiktslyftandemassagen med den Koreanska Bok Bu magmassagen. En utrensande och avkopplande behandling som inte bara kommer att ge din hud mer lyster och vitalitet utan också får dig att känna dig mer balanserad och glad.

 

Facialblissbylotta  oriental supreme 120 minuter 

Denna behandling består av den Japanska Ansiktslyftandemassagen och den revitaliserande Galvaniska Spa behandlingen, som avslutas med en närande och upplyftande ansiktsmask. Under tiden masken arbetar ger jag Koreansk Bok Bu magmassage. Detta blir en optimal behandling, som tänker i helhet med mental och fysisk balans även om fokusen blir på ett härligt resultat med revitalisering utav ansiktshudens ton och lyster!

 

3 Comments

 • Reply

  Ingrid

  14-02-2018

  Bästa energikicken!…kroppen får ny energi och ansiktet lyster.

 • Reply

  Stefan Carlson

  14-02-2018

  Testade en Massage 60 min hos Body Bliss By Lotta 7/2 2018 i Stockholm.
  Fantastisk massage och stort värde för pengarna.
  Lotta är grymt duktig och jag rekommenderar stark ett besök för massage där.

  Med vänlig hälsning Stefan

 • Reply

  Monica

  22-04-2018

  Jag har gått på Lottas massage i flera år. Lotta är väldigt duktig och en fantastisk personlighet som tar hand om mig och min kropp.

Kommentera